Om Kamtjatka

Skal du studere i Horsens eller i det østjyske område, så er Kamtjatka det perfekte sted at bo. I Horsens centrum – og helt tæt på det pulserende byliv. Og så kan du både nyde og dyrke det internationale studiemiljø, som Kamtjatka har at byde på.

Kamtjatka er en lille studieby med 329 studieboliger, fordelt med både lejligheder og værelser til internationale og danske studerende. En studieby med et ungt, charmerende og internationalt miljø.

 

  • Central beliggenhedmed få minutters gang til det pulserende byliv, rig på caféer, restauranter, shopping og diskotek – og med kort afstand til VIA University College, Campus Horsens.
  • Gårdmiljø og aktiviteterrig på fællesaktiviteter både inde, og ude i det store hyggelige gårdmiljø med borde, bænke og beplantning.
  • Internationalt fællesskabinspirerer til at skabe et internationalt fællesskab blandt mange studerende på tværs af landegrænser – en oplagt base for nye venskaber.
  • Charmerende og hyggelig etableret kollegium og ungdomsby siden 2009 efter en omfattende ombygning af det gamle BTU. En charmerende og hyggelig blanding mellem gamle og nye bygninger.
  • Fuldt møblerede boliger 329 studieboliger opdelt i 6 kategorier. Alle lejligheder og værelser er fuldt møblerede, og der er adgang til gratis wireless internet.
  • Kamtjatka, et historisk navner navngivet efter den store opdagelsesrejsende, Vitus Bering, født i Horsens. På 2 Kamtjatka-ekspeditioner i perioden 1725-43 opdagede Vitus Bering havet mellem Asien og Amerika.