Book her

Kamtjatka samarbejder med virksomheden Drosselbo, som varetager administration og udlejning af studieboliger/lejligheder tilknyttet til VIA University College, Campus Horsens.

Al booking foregår via Drosselbo – gå direkte til booking af din nye studiebolig i centrum via nedenstående link – men læs først guiden til booking nederst på denne side!

KLIK HER FOR BOOKING AF STUDIEBOLIG

Sådan bestiller du bolig hos Kamtjatka

 • Vælg lejlighed:
  For at sikre at du får den helt rigtige bolig som dækker dine behov, skal du vælge om du vil bo i en delelejlighed med fælles badeværelse og køkken. Er dette tilfældet vælg ”Private room” under fanen ”Room type”.
  Er du interesseret i en delelejlighed med fælles soveværelse, skal du vælge ”Shared room” under fanen ”Room type”. OBS! Kamtjatka anbefaler dette til kærestepar eller små familier.
  room
 • Vælg Kamtjatka:
  For at sikre at du bliver en del af Kamtjatka’s attraktive ungdomsmiljø, skal du under fanen Campus vælge navnet ”Kamtjatka”.
  booking
 • Vælg værelse:
  Du skal nu til at vælge værelse, men her kan det være svært at se præcis hvilken slags værelse du får – se derfor nummeret på den valgte lejlighed og sammenlign med værelsesnumrene, som du finder i den blå bjælke ude i siden af undersiderne med lejlighederne her på siden (‘Kategori A’, ‘Kategori B’ osv.)
  vaelgvaerelse
  sidebar
 • Afslut bestilling:
  Når du har fundet den lejlighed du gerne vil leje, klikker du på ‘Select’ og gennemfører bookingen.